Téma: Kérdések és válaszok

Re:Érdeklődés

Iciri-piciri 2014.03.19
Örülök, hogy sikerült a letöltés, remélem, találsz benne számodra hasznos anyagokat!

köszönet

Ágica 2014.01.12
Sziasztok!
Gratulálok nektek ehhez a fantasztikus oldalhoz. Azt gondolom, hogy rengeteg ötletet adtok és nemcsak az óvónőknek, hanem a szülőknek is. 5.éve vagyok óvónő és már többször voltam az oldalatokon ötletet gyűjteni.
Köszönettel: Ágica

Re:köszönet

Iciri-piciri 2014.02.05
Köszönjük az elismerő szavakat, örömöt jelent, hogy az oldal elérte a célját.

Re:köszönet

Erzso 2014.10.26
tetszik ez az oldal és lenne egy kérdésem a gyermekem 3 éves lesz december 5-én és májusban beirattam oviba. A gyermek járt 2 hétig és egy félre éetés miatt kivettem az ovibol de vissza szeretne menni mi a szülök beleegyeztünk de nem tudom hogy vissza vennék-e. Ön szerint vissza veszik?

Ballagási ötletek

Ildikó 2013.12.10
Ezt a nagyszerű oldalt nézegetve jutott eszembe, hogy itt talán kapnék ötleteket arról, hogy az óvónénik milyen ajándéknak örülnek a ballagó gyerekektől.

Re:Ballagási ötletek

Iciri-piciri 2013.12.11
Szia Ildikó!
Én már sok ajándékot kaptam, de megmondom őszintén, hogy olyankor fura érzésem van, hiszen csak a dolgomat végzem, és más sem kap a munkájáért ajándékot.
A két legszebb ajándékot azért leírom: az egyiket egy kislánytól kaptam, egy mesét rajzolt le képről képre, anyukája összefűzte könyvecskévé. A másik egy kis kerámiadísz volt olyan felirattal, ami tökéletesen illett a kismanómhoz, mintha ő találta volna ki, gyerekszavakkal kifejezve, hogy mennyire fog nekem hiányozni.

köszönjük

Kata 2013.09.15
Fantasztikusak vagytok!
soha nem találtam még ennyire jó oldalt!
Remélem nagyon sokáig fogjátok még csinálni!
Ezer köszönet nektek!!!!!
Üdv: egy hálás óvónéni

Re:köszönjük

Iciri-piciri 2013.09.16
Mi köszönjük, hogy ide látogattok!

Ötletek

borospiro 2013.09.10
Sziasztok! Sok év szakmai tapasztalat van a hátam mögött, de én is mindig keresem az új ötleteket. Nemrég fedeztem fel az oldalt és már el is készítettem az egyik őszi füzért az óvodába. Nagyon jó lett, köszi Nektek! A szülők is szeretik, csodálják az újdonságokat, én is nagy szeretettel készítem a kézműves dolgokat. Várom újabb ötleteitek, őszről, szüretről, télről, mindenről. Köszönöm!!!

Re:Ötletek

Iciri-piciri 2013.09.16
Idén ősszel már biztosan nem tudok újabbakat feltenni, mert sajnos betelt a tárhely. De arra gondoltunk, hogy majd lecserélünk pár dolgot, így "újítunk" idővel.
<< 1 | 2 | 3 >>

Új hozzászólás hozzáadása